News Flash:

Liviu Dragnea: Nu cred ca exista membru din conducerea PSD care sa nu aiba dosar facut. Executia mea e in beneficiul lui Iohannis

14 Noiembrie 2017
1036 Vizualizari | 0 Comentarii
liviu dragnea01

Liderul PSD Liviu Dragnea a precizat, luni seara, ca nu crede ca exista membru din conducerea PSD care sa nu aiba dosar facut, el apreciind ca acest lucru este „ingrozitor”.
„Eu nu cred ca exista vreun membru din conducerea PSD care sa nu aiba un dosar facut. Nu mai cred asta. Nu cred ca exista”, a spus Dragnea la Romania Tv.

La remarca moderatorului ca acest lucru este naucitor, Dragnea a comentat: „Este ingrozitor, nu naucitor”.

„Sper sa nu fie asa... lideri locali...ati vazut cazul Maricel Popa? Eu asa ceva...iertati-ma, la mine am inteles, trebuie sa fiu executat, sa se inmoaie partidul si sa fiu acolo pus in colt...”, a continuat Dragnea.
Intrebat de moderator in beneficiul cui are loc aceasta „executie” a sa, Dragnea a raspuns: „In beneficiul lui Iohannis si al sistemului, e foarte simplu”.

DNA a anuntat luni ca Liviu Dragnea este urmarit penal pentru constituirea unui grup infractional, abuz in serviciu si infractiuni privind deturnarea de fonduri europene, in legatura cu favorizarea Tel Drum in privinta acordarii de contracte.

Dosarul a fost deschis ca urmare a unui sesizari a OLAF (Oficiul european antifrauda), transmisa procurorilor pe 30 septembrie 2016, privind suspiciuni de obtinere nelegala pentru lucrari de reabilitare de drumuri judetene a unor fonduri europene

Liderul PSD Liviu Dragnea a precizat, luni seara, ca premierul Mihai Tudose nu trebuia sa vina de dimineata la sediul DNA, unde alti social-democrati au fost prezenti pentru a-l sustine, el mentionand ca Tudose este, „totusi”, seful Guvernului si ca sunt presiuni mari pe Guvern.

Intrebat, la Romania Tv, daca premierul Mihai Tudose l-a sunat in cursul zilei, dupa ce i s-au adus acuzatiile de catre DNA, asa cum a facut-o presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, Dragnea a negat.

„Nu, azi nu am vorbit. Am tot vorbit zilele trecute. M-a mai intrebat cineva daca premierul nu trebuia sa vina acolo (la DNA, n.r.). Categoric nu. E seful Guvernului totusi”, a spus Dragnea.

Intrebat de moderator daca Tudose a fost deranjat de faptul ca unii membri ai Guvernului, cum ar fi vicepremierul Paul Stanescu, au fost la DNA pentru a-l sustine, Dragnea a raspuns: „Nu am de unde sa stiu asta”.

„Noi avem suficienti adversari de care am tot vorbit pana acum, vorbim de ceva timp, nu vreau sa inventam niste adversari artificiali in interior pentru ca nu e asa ceva. Ieri (duminica, n.r.) am stat impreuna la Congresul TSD, stia ca ma duc la DNA, chiar a venit pana aproape de locul unde locuiesc, m-a dus cu masina, am coborat din masina, am mai stat inca 20 de minute, am fumat cateva tigari impreuna, am tot discutat”, a adaugat Dragnea.

Chestionat de moderator asupra faptului ca Tudose le-a „gonit” pe Rovana Plumb si Sevil Shhaideh din Guvern dupa ce au fost acuzate de DNA si intrebat daca premierul nu aplica aceleasi criterii si in cazul sau, fiind presedinte al Camerei Deputatilor, Dragnea a raspuns: „Noi am lamurit lucrurile astea atunci”.

„Totusi, sunt presiuni mari pe Guvern. Pana la urma, Guvernul e sustinut de noi, trebuie sa urmareasca ca ceea ce ne-au aprobat oamenii prin vot sa se indeplineasca si e bine sa fie cat mai mult securizat. Am preferat sa devin eu paratrasnet, sa ma demonizeze pe mine oricum, Guvernul sa poata sa-si faca treaba”, a spus Dragnea.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1143 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007896 (s)