News Flash:

Kelemen Hunor: Nu se pune problema schimbarii Guvernului sau a majoritatii

19 Noiembrie 2014
1094 Vizualizari | 0 Comentarii
Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, marti, dupa sedinta grupurilor reunite ale parlamentarilor Uniunii, ca in acest moment nu se pune problema schimbarii Guvernului sau a majoritatii.
"Noi consideram ca in acest moment Guvernul are majoritate parlamentara, are sustinere parlamentara, trebuie sa mearga inainte, pana cand nu pot sa va spun pentru ca nu depinde doar de noi, dar in acest moment nu se pune problema schimbarii Guvernului sau a majoritatii, asa cum inteleg eu", a spus acesta.
Intrebat daca "se poate spune ca UDMR nu iese de la guvernare", Kelemen a raspuns: "Astazi nu am avut astfel discutie si nici nu vom avea o astfel de discutie, pentru ca alegerile prezidentiale nu sunt alegeri parlamentare. Alegerile prezidentiale nu vorbesc despre Guvern, cu toate ca unii au avut aceasta impresie. Sigur, trebuie sa analizam aceasta guvernare. Opt luni de zile ce am reusit sa facem in aceasta guvernare, ce putem face in perioada care urmeaza, trebuie sa vedem ce se va intampla in PSD, fiindca, in acest moment, noi nu stim exact ce se va intampla. Nici nu este treaba noastra".
El a adaugat ca Uniunea are nemultumiri, dar ca ele vor fi discutate cu partenerii de guvernare. Mediafax.ro

kelemen
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1286 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006086 (s)