News Flash:

Iti face foarte bine consumul lui - Alimentul care trateaza dezechilibrul hormonal, lipsa de energie si anxietatea

5 Martie 2018
1024 Vizualizari | 0 Comentarii
maca

Pudra Maca este un amestec grozav de fibre, carbohidrati si minerale. Aceasta pudra era consumata de soldatii incasi inaintea unei batalii si ajuta la cresterea spiritului de lupta, a libidoului, a rezistentei si a puterii. Pudra Maca a devenit fara indoiala foarte populara si printre atleti datorita continutului sau bogat in nutrienti.

Ce este Pudra Maca?

Pudra Maca provine de la o planta originara din inaltii Anzi Cordilieri din Peru. Este bogata in minerale, vitamine, enzime si amino-acizi esentiali. In Peru, este cunoscuta ca ”afrodisiacul din Anzii Cordilieri”.

Pudra Maca contine:
- Vitaminele B1, B2, C, E
Minerale si oligoelemente, printre care potasiu, iod, zinc si calciu, magneziu, fosfor, fier, sulf, bismut, siliciu, bor, staniu si siliciu;
-acizi grasi, alcaloizi complecsi si steride.

Pudra Maca poate stimula apetitul sexual in mod natural
Pudra Maca ajuta in cazul problemelor de infertilitae. Conform unor studii de laborator efectuate pe sobolani, s-a observat ca, dupa ce masculii au fost hraniti cu pudra Maca, numarul spermatozoizilor produsi de acestia a crescut, iar, in cazul femelelor, s-a observat o crestere a numarului de foliculi ovarieni.
In Peru, Maca este folosita atat pentru tratarea infertilitatii, cat si pentru a creste forta organismului.
Aceasta pudra contine componenti unici precum macamide si micaene, care pot stimula in mod semnificativ nivelul de energie. In plus, pudra Maca este bogata in fier, magneziu si fosfor si poate fi un remediu impotriva oboselii.
Aceasta pudra incredibila afecteaza in mod direct sistemul endocrin si ajuta la restabilirea balantei hormonale din corpul tau. Poate stimula corpul sa produca proprii hormoni pentru a restabili echilibrul hormnonal, mai ales ca stim cu totii cat de mult influenteaza balanta hormonala o mare parte de procese ce au loc in corpul nostru.
Pudra Maca ajuta si la reducerea simptomelor sindromului premenstrual pentru ca ii ofera corpului nutrientii de care are nevoie, astfel incat organismul nostru sa isi poata produce proprii hormoni.
Este o sursa excelenta de alcaloizi si numeroase vitamine si minerale. Mai mult, are proprietati adaptogene care ajuta corpul sa se adapteze la stres, intarind astfel corpul si rezistenta acestuia.
Aceasta pudra are si capacitatea de a creste nivelul libidoului atat la femei, cat si la barbati, Conform mai multor studii, pudra Maca pate creste apetitul sexual in mod natural.


vitaminele pudra maca
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1218 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004899 (s)