News Flash:

Ioana Valmar, fosta sotie a lui Calin Popescu Tariceanu, audiata la instanta suprema ca martor in dosarul presedintelui Senatului

25 Aprilie 2017
902 Vizualizari | 0 Comentarii
tariceanu 1
Ioana Valmar, fosta sotie a lui Calin Popescu Tariceanu, a fost audiata la instanta suprema ca martor in dosarul in care presedintele Senatului e acuzat de marturie mincinoasa, reiterand ideea ca nu ea a autentificat contractul de vanzare a Fermei Baneasa.
"Am fost contactata in 2008 pentru autentificarea unui contract de vanzare cumparare a unui teren, un contract care nu a mai fost autentificat de mine. Am mai relatat ce parti mi-au solicitat autentificarea, care era valoarea terenului pe grila notarilor din 2008 (...) Am mentionat procurorului ca raspunzandu-i acestuia, i-am povestit sotului meu ca am refuzat acea propunere si sotul meu a fost de acord cu mine si mi-a spus ca am procedat corect. (...) Am spus ca ii cunosc pe Dan Andronic, Tal Silberstein si Marius Marcovici. In ceea ce priveste pe Dan Andronic am mentionat ca relatia cu acesta a fost si una de prietenie. Am fost intrebata daca il cunosc pe Simon Shevez si am raspuns ca l-am vazut o singura data la nunta lui Dan Andronic. Am spus ca nu cred ca fostul sot stie mai multe decat stiu eu. (...) Nu am incheiat niciun contract de vanzare avand in vedere vanzarea acestor terenuri la biroul meu. Am mai fost intrebata de Marius Marcovici in special imi amintesc ca stiu ca a lucrat drept consultant in campania electorala, dar nu cunosc pentru cine anume si nici in cadrul carei societati", a declarat Ioana Valmar in fata magistratilor.
Ioana Valmar a precizat ca atunci cand a fost contactata de avocatul cumparatorului, a aflat ca in societatea cumparatoare avea calitatea de asociat sau de administrator Remus Truica, declarand ca intalnirea pe care a avut-o cu acesta a fost legata de taxele notariale.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1265 (s) | 32 queries | Mysql time :0.010060 (s)