News Flash:

Incident intr-un tren, in judetul Arad. Un calator si-a spart capul

27 Februarie 2017
1125 Vizualizari | 0 Comentarii
tren 1
Trenul se afla in miscare, circuland pe ruta Sanicolau Mare – Arad. Parintii copiilor au primit 2.000 de lei amenda pentru nesupravegherea minorului.


Doi frati de 11 si 13 ani, nesupravegheati de parinti, au lovit cu pietre un tren de calatori care se deplasa pe ruta Sanicolau Mare-Arad, reusind sa sparga un geam si sa loveasca un pasager in cap, scrie aradon.ro. Incidentul a avut loc duminica dupa amiaza, intre Halta Felnac si Bodrogu Nou. Una dintre pietrele aruncate de copii a spart geamul unui vagon de calatori, lovind apoi un pasager in cap.


Trenul, care venea dinspre Felnac a oprit in Halta Bodrogu Nou. Aici a fost chemat un echipaj al Serviciului de Ambulanta Judetean Arad care a acordat calatorului ranit primul ajutor. Pasagerul s-a ales cu o plaga de scalp, fiind transportat la spital pentru investigatii medicale. Intre timp au fost sesizati si politistii care au reusit identificarea celor care responsabili.


"Politistii de la Transporturi Feroviare au fost sesizati despre faptul ca persoane initial necunoscute ar fi lovit cu pietre un tren care circula pe relatia Sanicolau Mare-Arad. In urma evenimentelor un calator ar fi fost lovit si a fost transportat la Unitatea de Primire Urgenta Arad in vederea acordarii de ingrijiri medicale. Impreuna cu politistii Postului de Politie Zadareni au fost identificati cei banuiti de comiterea faptei fiind vorba de doi minori", a declarat Claudia Iuga, purtatorul de cuvant al IPJ Arad.


In continuare se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de distrugere si loviri si alte violente. Politistii i-au amendat pe parintii copiilor cu 2.000 de lei pentru nesupravegherea minorului. Urmeaza ca reprezentantii CFR sa calculeze prejudiciul cauzat de cei doi frati.

trenul miscare parintii amenda nesupravegherea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1481 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009255 (s)