News Flash:

Guvernul Grindeanu, monitorizat de Dragnea si Firea

27 Februarie 2017
992 Vizualizari | 0 Comentarii
sorin grindeanu si dragnea
Comisia PSD de monitorizare a Guvernului a emis, luni, un prim raport din care rezulta ca Executivul Grindeanu are un procent de realizare a promisiunilor asumate in campania electorala si in programul de guvernare de 70% pentru primul trimestru al anului 2017.
„Avem un prim raport al Comisiei de monitorizare. Pentru primul trimestru al anului 2017 aveam 54 promisiuni asumate in campanie si in programul de guvernare. Au fost realizate 38. Avem peste 70% pentru primul trimestru procent de realizare. E un rezultat foarte bun”, a spus luni purtatorul de cuvant al PSD, Adrian Dobre, intr-o conferinta de presa.
El a aratat ca acest rezultat arata ca Guvernul a reusit sa tina pasul cu calendarul propus, desi au fost trei obstacole care au obstructionat actul de guvernarea: intarzierea numirii premierului, tergiversarea adoptarii bugetului si presiunile exercitate asupra Guevrnului in urma OUG 13, care au reclamat buna parte din timpul premierului, scrie Mediafax.ro.
Dobre a spus ca Guvernul a reusit in aceasta perioada sa majoreze nivelul de venturi la aproape toate categoriile sociale care erau in risc de saracie, fiind bifate cresterea salariului minim la 1450 de lei, cresterea salariilor din sanatate si educatie, eliminarea CASS la veniturile suplimentare, eliminarea platii CASS pentru pensionari, cresterea pensiei minime - care ar trebuie sa intre in vigoare la 1 martie - dublarea fondului de burse studentesti, gratuitatile pentru studenti la calatoriile CFR.

comisia psd adrian dobre
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1158 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007054 (s)