News Flash:

Il mai tii minte pe actorul care l-a jucat pe IISUS din NAZARET? Asa arata acum cel despre care toti apropiatii credeau ca a fost lovit de un blestem

23 Aprilie 2017
1108 Vizualizari | 0 Comentarii
Clipboard01 4
Actorul britanic Robert Powell a devenit celebru datorita rolului pe care l-a interpretat in mini-seria „Iisus din Nazaret“, care a aparut in 1977, in regia lui Franco Zeffirelli, la cererea Papei Paul al VI-lea.
In mod cert respectivul rol, in care l-a interpretat pe Mantuitor, l-a marcat pe Robert Powell, iar de multe ori apropiatii acestuia au marturisit ca el parea blestemat de aparitie, fiindca ajunsese sa se considere „trimisul pe Pamant al lui Dumnezeu“. Mai mult, in momentul in care a acceptat sa il interpreteze pe Iisus din Nazaret, acesta era un ateu convins. De asemenea, un alt mod prin care s-a manifestat „blestemul“ ar mai fi, in ochii criticilor si faptul ca nu a mai avut niciun alt rol atat de insemnat precum a fost cel din filmul lui Franco Zeffirelli.
Totodata, pana si Robert Powell marturisea, in 2000, ca „De la par pana la silueta eram Iisus Hristos, a fost un moment extraordinar“. In plus, acum acesta a ajuns la varsta de 71 de ani si a mai aparut in diverse productii britanice. Ultima sa aparitie a fost in 2013, atunci cand a narat documentarul numit „The Bible“ (n.r.: „Biblia“).


sursa 

Galerie Foto

isus123
franco zeffirelli papei paul rol mantuitor marcat blestemat trimisul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1234 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005502 (s)