News Flash:

Mesajul lui Alin Cocos dupa despartirea de Gina Pistol

23 Aprilie 2017
1882 Vizualizari | 0 Comentarii
gina pistol0
Vestea ca Gina Pistol s-a departit de Alin Cocos Jr. a picat ca un trasnet in showbizul autohton. Cei doi s-au iubit de mai bine de patru ani si toata lumea se astepta ca relatia lor sa se oficializeze, insa lucrurile nu mergeau atat de bine pe cat pareau si ruptura a fost inevitabila.
Daca Gina a vorbit despre acest subiect sensibil din viata ei, Alin nu si-a exprimat nicio opinie, preferand discretie totala. Recent, barbatul a facut o postare pe pagina sa de Instagram, in care transmite un mesaj:"Nu conteaza ce cred eu. Conteaza ce crede universul’’.
Gina a spus numai cuvinte frumoase la adresa iubitului ei: "Alin e un baiat fain, care are o familie misto, frumoasa. Doar ca problema e la mine, recunosc, eu nu stiu ce fac. Si cred ca majoritatea fostilor mei iubiti au vrut sa fiu mama copiilor lor, doar ca la mine e problema. Sunt o femeie de 36 de ani, care isi asuma orice. Alin nu mi-a gresit mie cu absolut nimic. Eu inca nu stiu ce vreau, sunt un om liber, foarte misto, doar ca la mine e problema. Imi doresc o familie frumoasa, normal ca-mi doresc un copil. Imi doresc sa fie un om cu care sa fiu pe aceeasi lungime de unda, chiar daca nu vom ramane mereu impreuna. Da, Alin m-a cerut in casatorie, insa cred ca e o ruptura definitiva".


relatia ruptura inevitabila universul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1190 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005368 (s)