News Flash:

Hotii de statui au fost arestati!

19 Iunie 2015
1212 Vizualizari | 0 Comentarii
hot statui2
Mandat de arestare pentru urmatoarele 29 de zile, asta au primit cei trei tineri care au distrus trei statui de patrimoniu din Timisoara si le-au vandut la fier vechi. Magistratii au decis sa ii aresteze.
Politistii au reusit sa puna mana pe cei trei hoti miercuri seara. Oamenii legii le aflasera identitatea si i-au ridicat de acasa. Pe doi dintre ei din Bucovat, iar pe al treilea din Mosnita.
Tinerii au primit ordonanta de retinere pentru 24 de ore, iar joi dupa-masa au fost prezentati magistratilor cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile. Judecatorii au decis sa ii aresteze, iar hotii au fost transferati in arestul IPJ Timis.
Anchetatorii au reusit sa recupereze si statuile furate de cei trei. Busturile din bronz au fost insa taiate cu flexul si au ajuns bucati la IPJ Timis, scrie tion.ro.
Trei statui au disparut zilele trecute de pe strazile Timisoarei: cea a lui Emanuil Ungureanu, care se afla in centrul orasului, in fata Liceului Electromotor, cea a lui Victor Babes si cea a lui Aurel Candea, ultimele doua lucrari, realizate de marele sculptor Romul Ladea, de pe bulevardul Victor Babes.

timisoara bucovat mosnita victor babes
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1480 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005116 (s)