News Flash:

Horia Tecau si Julien Rojer, prima echipa calificata in sferturile Mastersului de la Paris

2 Noiembrie 2017
1013 Vizualizari | 0 Comentarii
tecau si rojer

Perechea romano-olandeza Horia Tecau/Julien Rojer a avansat miercuri in sferturile de finala ale turneului Masters de la Paris, dotat cu premii in valoare de 4,5 milioane de euro.
Tecau si Rojer sunt primii sfert-finalisti de la Paris-Bercy, dupa ce au obtinut o victorie muncita in fata echipei Santiago Gonzalez/Julio Peralta (Mexic/Chile), scor 7-5, 3-6, 10-3. Horia si Julien, favoriti numarul 6 ai competitiei de dublu, au avut nevoie de o ora si 27 de minute pentru a inchide conturile cu Santiago si Julio, iar pentru un loc in semifinale se vor lupta cu castigatorii meciului Bob Bryan/Mike Bryan (SUA) - Julien Benneteau/Edouard Roger-Vasselin (Franta).

Partida disputata pe arena secundara de la Paris parea la discretia cuplului romano-olandez, atunci cand Tecau si Rojer conduceau cu 7-5, 1-0 cu break, dar lucrurile aveau sa se complice. Gonzalez si Peralta au facut un set secund perfect si au trimis meciul in super tie-break. Horia si Julien au preluat insa controlul si le-au mai lasat doar 3 puncte outsiderilor.

Horia Tecau si Julien Rojer vor primi cate un cec de 16.000 de euro dupa calificarea in sferturile de la Paris, iar zestrea li se va mari si cu 180 de puncte ATP.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1086 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004600 (s)