News Flash:

Greseli frecvente pe care le fac gospodinele cand prepara piureul de cartofi

2 Februarie 2016
34964 Vizualizari | 0 Comentarii
piureul
Piureul este unul din cele mai rapide si gustoase preparate, perfect pentru o cina rapida gatita in casa. Totusi, daca nu vrei sa dai gres la un fel de mancare atat de banal, trebuie sa tii cont de niste trucuri, scrie foodstory.ro.



1. Nu speli cartofii inainte



Chiar daca nu-i gatesti cu toti cu coaja, ideal este sa-i speli inainte intr-o oala cu apa rece. Abia apoi sa-i cureti si sa-i pui la fiert.



2. Nu sarezi apa



Ca si pastele, cartofii absorb apa si sarea. Daca vrei sa le dai un gust delicios, este cel mai bun moment in care sa-i sarezi.



3. Fierbi gresit cartofii



Daca arunci cartofi taiati cubulete in apa care fierbe, risti ca acestia sa se faca la suprafata si sa ramana cruzi in interior. Cel mai bine este sa-i pui la fiert in apa rece. Apoi, cel mai bine este sa-i fierbi la foc mic, astfel incat sa se faca uniform.



4. Folosesti unt topit



Untul trebuie adaugat direct in piure, astfel incat sa se topeasca direct in compozitie.



5. Folosesti lapte rece din frigider



Spre deosebire de unt, laptele trebuie sa fie caldut atunci cand il adaugi in piure pentru ca, in caz contrar, raceste cartofii. Iar acestia sunt gustosi doar cand sunt proaspeti si fierbinti.


piureul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1120 (s) | 24 queries | Mysql time :0.021254 (s)