News Flash:

Furtuna de miercuri a facut doua victime. Doua persoane au fost lovite de FULGER in Mehedinti. Un barbat a murit, iar o femeie este in stare grava

14 Iunie 2018
923 Vizualizari | 0 Comentarii
fulger

Doua persoane din comuna Obarsia Closani, judetul Mehedinti, sunt in stare grava, dupa ce au fost lovite de un fulger, miercuri seara, in timp ce se aflau la o stana din localitate, transmite corespondetul MEDIAFAX. UPDATE: Barbatul de 78 de ani, care a fost lovit de fulger, miercuri, la o stana de la Obarsia Closani a murit, iar femeia, in varsta de 68 de ani a fost dusa la spital, in Baia de Arama, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Mehedinti, Nicolae Lohon, a declarat ca victimele primesc ingrijiri medicale la fata locului.

"La Obarsia Closani, doua persoane au fost lovite de fulger, la o stana. Este vorba despre un barbat de 78 de ani si o femeie de 68 de ani. Se efectueaza manevre de resuscitare", a declarat Nicolae Lohon.

Probleme din cauza furtunii sunt si pe DN6, in localitatea Tamna, unde un copac a fost doborat pe carosabil.


"Un arbore a cazut pe DN6, in localitatea Tamna, la kilometrul 301. Actioneaza pompierii, drumurile nationale si Electrica. Drumul este blocat", a mai declarat Lohon.

Judetul Mehedinti este sub atentionare cod portocaliu de ploi si vijelii pana miercuri, la ora 21.15.


obarsia closani nicolae lohon
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1179 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007265 (s)