News Flash:

FOTO SOC! Cum arata, in realitate, Ana-Maria Mocanu! Are fata plina de bube, dar isi pacaleste fanii cu poze prelucrate! Noi avem imaginile ORIGINALE!

21 Decembrie 2016
4517 Vizualizari | 0 Comentarii
ana mocanu0
Ana-Maria Mocanu are multi admiratori pe paginile de socializare unde isi posteaza frecvent imagini cu ea in diverse ipostaze. Barbatii ii fac complimente si ii marturisesc ca sunt “lesinati” dupa ea, altii o cer direct 
Ana-Maria Mocanu traieste un cosmar de cativa ani buni! Vedeta are probleme serioase cu tenul, ea luptandu-se cu o acnee severa care i-a lasat urme adanci pe chip. 
Desi a incercat tot felul de tratamente, in urma unor investigatii amanuntite, Ana nu a reusit sa scape de cosurile mari si inestetice. E drept ca are perioade in care i se mai retrag, si perioade in care se umple de bube pe tot chipul. Dansatoarea s-a ales si cu cateva gauri pe fata, cacatrici, care i-au ramas in urma cosurilor foarte adanci si pe care, din pacate, nu le poate acoperi nici cu fond de ten din abundenta sau pudra peste masura. Acesta este si motivul pentru care Ana-Maria isi prelucreaza pozele atunci cand le posteaza pe paginile de socializare. Unii fanii ii atrag atentia ca exagereaza cu prelucreaza imaginilor. 
“Problema cu cosurile e poveste veche. Ana-Maria are cosuri de cativa ani si a cheltuit o groaza de bani pe tratamente si crème ca sa scape de ele si n-a reusit. Sunt perioade in care bubele ii apar, mari si dureroase, si perioade in care ii mai dispar. E complexata de acest lucru. La evenimente, filmari, chiar le cerea fotografilor si cameramanilor sa nu o filmeze sau pozeze de aproape tocmai sa nu se vada imperfectiunile de pe fata. Isi cumpara produse profesionale pentru make-up, costisitoare, dar uneori nu reuseste sa acopere cum trebuie cosurile. Pozele pe care le posteaza pe facebook si alte retele de socializare sunt departe de realitate. Ea si le prelucreaza, iar in unele spui ca e papusa perfecta. Fanii ei s-au cam prins si i-au atras atentia. Cand o vad la show-uri, unii sunt dezamagiti, spun ca nu e aceeasi persoana de la televizor sau din poze”, sustin surse din anturajul dansatoarei.

Galerie Foto

ana_mocanu_bube
ana-maria mocanu acnee severa tratamente
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1265 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006099 (s)