News Flash:

Castigatoarea de la «Vocea Romaniei» rupe tacerea! A spus adevarul despre cum a ajuns sa puna mana pe marele premiu de 100 de mii de euro

21 Decembrie 2016
1045 Vizualizari | 0 Comentarii
teodora buciu
Marti, 20 decembrie, la emisiunea lui Catalin Maruta, a venit castigatoarea emisiunii «Vocea Romaniei», care a povestit mai multe despre «reteta» pe care a folosit-o ca sa ajunga atat in marea finala, cat si la premiul de o suta de mii de euro. Teodora Buciu a venit in platoul emisiunii lui Catalin Maruta, iar adolescenta care a reusit sa emotioneze pe toata lumea a dat mai multe detalii ce va face cu acum cu banii castigati din marele premiu.

«Eu ma uit la Vocea Romaniei de cand eram mica, din clasa a cincea. Anul trecut am vrut sa ma duc, dar nu prea am avut curaj. Si asta-vara m-a sunat tata, ca m-a inscris la Vocea Romaniei. Nu mi-a venit sa cred», a povestit tanara. «In finala am cantat cu atata pofta, ca stiam ca se termina si voiam sa dau tot ce pot. Cel mai greu mi-a fost la repetitiile dinainte de finala, ca aveam vocea ragusita si m-am speriat atat de tare. (...) Nu ma ating de bani, ii tin pentru facultate», a mai marturisti Teodora.

catalin maruta castigatoarea vocea romaniei premiul teodora buciu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1151 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008033 (s)