News Flash:

Mesajul Andreei Tonciu pentru Nicolae Mitea

21 Decembrie 2016
1184 Vizualizari | 0 Comentarii
andreea tonciu2
Andreea Tonciu a oferit un super interviu, dupa ce a acceptat invitatia la "Carpool Karaoke" a lui Razvan Botezatu. Vedeta a facut marturisiri sincere despre sotul si viata ei personala. Mai mult, provocata de prezentatorul emisiunii "Star Matinal" ea a vorbit despre fostul iubit, Nicolae Mitea.
"(...) Am o alta viata de cand sunt mamica, sunt fericita, sunt foarte schimbata, dar sa stii ca tot am umorul pe care-l aveam acum cativa ani de zile. (...) Mai, eu prefer sa nu vorbesc despre trecutul meu, pentru ca nu cred ca-si are sensul, eu am acum o familie, un copil. Oricum, doresc tuturor numai bine. (...)",a  declarat Andreea Tonciu in cadrul emisiunii "Star Matinal".
 
Au impreuna o fiica
Andreea Tonciu, pe numele din buletin Andreea Niculescu, si-a gasit linistea in bratele lui Daniel Niculescu. Pentru prima data, cei doi au atras toate privirile la petrecerea de nunta a Sanzianei Buruiana. In noiembrie 2015, Andreea a anuntat ca este insarcinata si ca va aduce pe lume o fetita. La inceputul lunii februarie, Tonciu si Daniel au devenit sot si sotie. Nasii celor doi tineri au fost sexy-impresara Anamaria Prodan si antrenorul Stelei, Laurentiu Reghecampf. La data de 8 iunie 2016, Andreea a nascut la o clinica privata din Bucuresti. Fetita a primit numele Rebecca Ana Maria.
Razvan Botezatu are 26 de ani si poate fi vazut de luni pana vineri, de la ora 09.00, la Antena Stars, unde prezinta emisiunea "Star Matinal", alaturi de Rocsana Marcu.

andreea tonciu razvan botezatu fericita schimbata bine
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004964 (s)