News Flash:

Femeia nascuta sub acest semn zodiacal atrage barbatii ca un magnet! Nici unul nu poate rezista farmecului ei

22 Noiembrie 2017
1193 Vizualizari | 0 Comentarii
zodie

Care sunt cele mai mari atu-uri ale femeilor care ii innebunesc pe barbati? Cel mai probabil frumusetea si senzualitaeta, nu?

Cu toate acestea, potrivit astrologilor, femeile nascute intr-un anumit semn zodiacal au puterea extraordinara de a atrage orice barbat la alegere, doar cu ajutorul magnetismului lor.

Carisma si farmecul incantator sunt suficiente pentru a face orice barbat sa-si piarda mintile. Aceasta femeie devine ca un fel de drog irezistibil pentru el.

In plus, femeile nascute sub acest semn zodiacal sunt in mod obisnuit comparate cu ingerii si zeitele frumusetii si ale perfectiunii.

Crezi ca este vorba despre semnul tau zodiacal? Citeste in continuare pentru a afla! 

Potrivit astrologilor, acest semn zodiacal unic intre toate celelalte prin prisma faptului ca atrage barbatii ca un magnet este zodia Pesti.

Multi dintre ei sunt de acord ca femeile din zodia Pesti poseda puteri psihice care le permit sa descopere orice masca pe care cineva incearca sa o afiseze in fata lor.

Ea este un suflet romantic

Barbatii cad frecvent in capcana dragostei pe care femeia Pesti le-o intinde, prin actele ei de romantism.

Se pricepe foarte bine sa faca mici gesturi irezistibile, cum ar fi atingerea mainii unui barbat sau felul in care isi da parul pe spate in timp ce barbatii o privesc.

Ea urmeaza regula: vorbeste mai putin si actioneaza mai seducator.

Chiar daca ar dori sa se afle intr-o relatie puternica si sigura, nu va fi deranjata sa mai aiba cate o scurta aventura romantica din cand in cand.

Nu se poate abtine de la acest lucru, deoarece este dependenta de dragoste si iubire.

Perechea potrivita pentru acest barbat este unul puternic si atractiv.

 

Ea este intoxicanta

Este imposibil sa nu te indragostesti de o femeie Pesti. Acest semn zodiacal intens si ultrafeminin, ultimul din zodiac, este guvernat de planeta Neptun, care aduce femeilor o energie aparte, eleganta.

Dragostea ei este foarte misterioasa si poate incanta orice barbat cu frumusetea ei. Daca te desparti de ea, nu te astepta sa o uiti prea usor.

Amintirea ei te va bantui pentru totdeauna. Are o personalitate usoara, calda si placuta, care o face sa se lipeasca de sufletul tau in cel mai scurt timp.

Cand te uiti profund in ochii ei, uiti instantaneu ce se intampla in jurul tau si este prea tarziu sa mai faci ceva, caci te vei indragosti imediat.

Ei nu-i pasa de bani

Ca ultimul semn al zodiacului, Pestii au cea mai constienta stare de evolutie umana. Aceasta femeie poseda, de asemenea, un spirit liber si nu este afectata de lucrurile materialiste din lume.

Similar cu sarpele care-si musca coada, o femeie Pesti simbolizeaza viata spirituala infinita.

In plus, Pestii unifica toate caracteristicile celor 11 semne zodiacale care vin inaintea sa, devenind un amestec al acestora.

Acest lucru o face pe femeia Pesti foarte sensibila, romantica si capabila sa descopere cu usurinta ipocritii.

Nu doreste sa fie coplesita de cadouri scumpe, dar ii place sa fie scoasa la teatru sau balet.

Ea este un suflet liber

O femeie nascuta sub acest semn steril este capabila sa-i inteleaga nevoile partenerului exceptional de bine. Daca esti o femeie Pesti, cu siguranta stii deja asta.

Dragostea femeii Pesti este neconditionata, fara asteptari si intrebari. Asta este ceea ce o face speciala si devine un magnet care atrage orice barbat in jurul ei.

Te-ai fi asteptat ca femeia din zodia Pesti sa fie considerata cea mai irezistibila de catre barbati? Esti o femeie nascuta in zodia Pesti? Cat de usor poti atrage barbatii in viata ta?

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1276 (s) | 43 queries | Mysql time :0.014264 (s)