News Flash:

FCSB a ratat calificarea in grupele Europa League

31 August 2018
1433 Vizualizari | 0 Comentarii
europa league

Formatia FCSB a ratat calificarea in grupele Ligii Europa, dupa ce a fost eliminata de echipa austriaca Rapid Viena. FCSB a castigat, joi, pe Arena Nationala, meciul cu Rapid Viena, scor 2-1, dar in tur a pierdut, scor 1-3. In minutul 90+1, Balasa a fost eliminat. Dupa meci, Gigi Becali a fost asteptat de sute de fani la iesirea de la Arena Nationala, care i-au cerut demiterea antrenorului Nicolae Dica si i-au reprosat cedarea lui Florin Nita. Becali a intrat in dialog cu acestia si a sfarsit prin a fi huiduit. Omul de afaceri le-a declarat jurnalistilor ca el este vinovat pentru ca l-a "furat" pe portarul Andrei Vlad de la CSU Craiova si Dumnezeu l-a pedepsit, prin faptul ca goalkeeper-ul a gresit decisiv in meciul retur cu Rapid Viena din play-off-ul Ligii Europa.
Golurile au fost marcate de Gnohere '12 si Roman '45+2 pentru FCSB, respectiv Sonnleitner '63, pentru Rapid Viena

1-0: Roman a centrat de pe dreapta din careu pe langa un fundas pana la Gnohere in centrul careului, iar acesta a inscris din 7 metri.

2-0: Rusescu a centrat de pe dreapta, iar Mihai Roman a reluat cu capul din plonjon.

2-1: La o lovitura libera, Vlad a respins spre un jucator austriac, mingea a ajuns la Sonnleitner, care a reusit sa inscrie cu ajutorul lui Balasa.

FCSB: A. Vlad - R. Benzar, Planici, Balasa, A. Stan - Pintilii, Filip (Man '85) - M. Roman (Coman '73), Fl. Tanase (Rusescu '45), Teixeira - Gnohere. Antrenor: Nicolae Dica

Rapid Viena: Strebinger - Muldur (Auer '65), Sonnleitner, Barac, Potzmann - Schwab, Ljubicic - Murg (Martici '89), Knasmullner (Hofmann '76), A. Ivan - Alar. Antrenor: Goran Djuricin

Cartonase galbene: Benzar '23, Roman '45+1, Teixeira '53 / Potzman '32, Barac '35, Muldur '47

Cartonas rosu: Balasa '90+1

Meciul a fost arbitrat de englezul Michael Oliver, ajutat de Stuart Burt si Simon Bennett.

Rezerva a fost Stuart Attwell.

La meci au asistat 31.274 de spectatori.

 


formatia fcsb rapid viena
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1154 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006515 (s)