News Flash:

Mihaela Buzarnescu s-a retras de la US Open!

29 August 2018
1196 Vizualizari | 0 Comentarii
buzarnescuracheta

Fara "Miki" la US Open! Cu o ora si jumatate inaintea meciului cu Marketa Vondrousova, din primul tur de la Flushing Meadows, Mihaela Buzarnescu (30 de ani, 21 WTA) i-a anuntat pe organizatorii competitiei americane ca nu va putea intra pe teren. Locul ei a fost luat de Mona Barthel, jucatoare din Germania care a pierdut in ultimul tur de calificari.
Evident, motivul retragerii e legat de problema de la glezna stanga, cu care Mihaela s-a ales in timpul meciului cu Svitolina, de la Montreal. Desi a facut tot posibilul pentru a se recupera si a apelat la serviciile lui Cristian Rachitan, un reputat medic roman stabilit de 20 de ani in SUA, durerea a fost prea mare si a 21-a jucatoare a lumii a fost fortata sa spuna "pas" ultimului turneu de Grand Slam al anului.

"Sunt trista. Am decis sa nu joc, e mai bine! A fost o decizie grea, dar e spre binele meu si pentru sanatatea mea. Voi vedea cum va decurge recuperearea, tinta mea e sa fiu sanatoasa.", a fost prima reactie a Mihaelei, pentru ProSport.


marketa vondrousova mihaela buzarnescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1278 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006128 (s)