News Flash:

Excluderea lui Victor Ponta din avocatura, luata in discutie de conducerea Baroului Bucuresti

23 August 2016
1030 Vizualizari | 0 Comentarii
ponta1
Conducerea Baroului Bucuresti dezbate, marti, solicitarea Monicai Macovei de a-l exclude pe fostul premier Victor Ponta din Baroul Bucuresti, seful institutiei precizand ca nu a mai avut astfel de cereri pana acum.
,,O sa avem in jur de 50 de puncte pe ordinea de zi. O sa propun Consiliului sa luam cu prioritate (cazul lui Victor Ponta -n.r.). Apoi consiliul decide ce se face, daca e documentatie completa - votam, daca nu, ce se impune prin lege. Dificil sa ma pronunt (ce sanse sunt ca acest caz sa se transeze azi-n.r.), sunt membru in consiliul Baroului, am un vot, ca atare sansele le decide majoritatea. N-am mai avut pana acum o astfel de cerere, o astfel de situatie, ca atare vom dezbate, ne vom uita in lege si in statutul profesiei si vom decide", a declarat Ion Dragne, seful Baroului Bucuresti.
Ion Dragne a precizat ca Victor Ponta nu a fost citat pentru a se prezenta marti.
Europarlamentarul Monica Macovei a solicitat, dupa ce Ministerul Educatiei i-a retras fostului premier Victor Ponta titlul de doctor, excluderea ''imediata'' a social-democratului din Baroul Bucuresti.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1360 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005257 (s)