News Flash:

Dupa ce vei citi asta, nu vei mai arunca niciodata aceste saculete pe care le gasesti in cutiile de incaltaminte, mi-au schimbat viata!

27 Noiembrie 2017
1119 Vizualizari | 0 Comentarii
siliciu

Toti credem ca acel saculet care tine proaspat produsul e toxic, si saculetul cu siliciu este aruncat imediat ce este deschisa cutia. Ei bine, nu trebuie sa mai faci aceasta greseala niciodata. Se pare ca acesti saculeti cu granule de siliciu pot fi utilizati pentru o multime de trucuri care iti salveaza timp, energie si bani.

Saculetii contin mici granule de siliciu care usuca instant totul din jurul lor. In ciuda avertismentelor de pe ambalaj, nu sunt asa de toxici si otravitori, sunt daunatori pentru ca prezinta un pericol de sufocare pentru copii, potrivit Business Insider.

Saculetul cu siliciu este foarte util, nu numai ca iti tine noile achizitii uscate si improspatate, dar absorabe si umezeala in alte moduri neasteptate, conform feminis.ro.

Iata motivele pentru care sa nu mai arunci niciodata acesti saculeti:

1. Iti salveaza telefonul

Ti-ai scapat telefonul in apa? Uita de orez, saculetii sunt mult mai eficienti in a retine umezeala. Lasa-ti telefonul intr-un castron plin de granule cu siliciu si garantat se va usca in intregime.

2. Iti dezabureste parbrizul

Gata cu asteptarea pentru dezaburirarea parbrizului dimineata, doar asaza cativa saculeti cu siliciu langa parbriz in interiorul masinii si vei scapa definitiv de aceasta problema.

3. Prelungeste viata lamei de ras

Lama de ras poate fi pastrata intr-un sertar alaturi de cativa saculeti cu granule de siciliu pentru a nu mai ajunge niciodata in stare umeda.

4. Iti tine geanta de fitness curata si improspatata

Poti evita ca bacteriile si mucegaiul sa iti invadeze echipamentul de sport nadusit prin a pune cativa saculeti in geanta de fitness. Va fi de ajutor si in privinta mirosului.

5. Iti protejeaza pozele de colectie

Avem cateva albume de colectie si poze mai vechi pe care, de obicei, le depozitam intr-o cutie pe care o asezam pe sifonier, sau intr-un beci, sau in pod, oricum in locuri neprietenoase si umede care pot duce, in timp, la deteriorarea pozelor. Asadar, pune cativa saculeti plin de siliciu in cutiile pline de poze.


saculetii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1191 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005008 (s)