News Flash:

DNA a ajuns si la Primaria Tulcea

28 Mai 2015
1219 Vizualizari | 0 Comentarii
Constantin Hogea
Procurorii DNA fac perchezitii, joi, la sediul Primariei Tulcea, la locuinta primarului Constantin Hogea si la mai multe firme, intr-un dosar privind fapte de coruptie care ar fi fost comise anul trecut.
Directia Nationala Anticoruptie arata, intr-un comunicat de presa, ca au loc perchezitii la opt adrese din municipiul Tulcea, dintre care una este sediul unei institutii publice, restul fiind sediile unor societati comerciale si domiciliile unor persoane fizice.
Perchezitiile au loc intr-un dosar in care procurorii DNA Galati fac cercetari privind savarsirea unor infractiuni de coruptie, care ar fi fost comise anul trecut, a precizat DNA.
Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, ca institutia publica unde au loc perchezitii este Primaria Tulcea. Anchetatorii fac perchezitii si la locuinta primarului municipiului Tulcea, Constantin Hogea, dar si la firme care ar fi incheiat contracte cu Primaria.
Potrivit surselor judiciare, printre persoanele vizate in acest caz ar fi primarul Constantin Hogea si un om de afaceri din judetul Tulcea, care ar fi obtinut ilegal contracte cu Primaria.
Procurorii sunt sprijiniti in aceasta cauza de Serviciul Roman de Informatii si Brigada Speciala de Interventie a Jandarmeriei.
Constantin Hogea este la al treilea mandat consecutiv de primar al municipiului Tulcea.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1315 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008656 (s)