News Flash:

Dieta severa prin care Florin Dumitrescu a slabit 10 kg intr-o luna

12 Septembrie 2017
1370 Vizualizari | 0 Comentarii
chef florin dumitrescu
Ambitionat de faptul ca al lui coleg de emisiune, Catalin Scarlatescu, a reusit sa dea jos 30 de kilograme, Florin Dumitrescu nu s-a lasat mai prejos si s-a pus si el pe slabit.

Pe 5 august, chef Florin Dumitrescu a inceput o dieta extrem de restrictiva pe care tine sa precizeze ca nu o recomanda nimanui. O stie de la un prieten si presupune consumarea, alternativ, a doar trei alimente. In primele trei zile a mancat doar varza cruda. Urmatoarele trei zile doar orez fiert, apoi au venit trei zile cu piept de pui la gratar.

Din ziua a zecea, a mancat legume la gratar sau proaspete. 

“Da, stiu ca nu este bine. Da, stiu ca sunt mai dragut pufos, dar nu mai suport gandul ca Scarlatescu este mai slab decat mine”, si-a motivat el decizia, in prima zi de dieta. A tinut-o patru saptamani, timp in care a dat jos 10 kilograme.

“Am vrut sa imi demonstrez ca pot renunta la alimentele cu care m-am obisnuit, la mancarurile mai grase, la gustul de unt sau la prajeli. Sa-mi demonstrez ca exista viata si fara cartofi prajiti, burgeri si deserturi cu multa ciocolata. In familia mea se mananca foarte sanatos si am vrut sa fiu pe aceeasi lungime de unda cu fetele mele. Desi m-a ajutat sa dau jos cateva kilograme, dieta pe care am urmat-o nu o recomand nimanui”, a declarat Florin Dumitrescu, potrivit one.ro.

catalin scarlatescu florin dumitrescu slabit dieta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1280 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005271 (s)