News Flash:

Top 5 ceaiuri care ajuta la slabit

11 Septembrie 2017
1012 Vizualizari | 0 Comentarii
ceai de brusture
Nu aveti idee ce efecte pot avea pentru arderea grasimilor, dar si pentru detoxifiere. Nu mai zic ca ajuta la stimularea sistemului digestiv si a tractului intestinalCeaiurile de slabit de prin casa sau cele cumparate de la plafar, care sunt extrem de accesibile ca pret, aproape o nimica toata, ne pot scoate mereu din incurcatura atunci cand trisam in dieta sau cand vrem sa dam jos kilogramele acumulate in timpul sarbatorilor.

De asemenea, ele ajuta si atunci cand simtim ca ne-a picat greu la stomac o anumita masa. Aflati in randurile de mai jos ce ceaiuri de slabit naturale sunt demne de luat in seama pentru consum! 

1.Ceaiul verde 
Se poate spune fara dar si poate ca este cel mai bun ceai pentru slabit. Chiar si nutritionistii recomanda sa consumam cat mai multe alimente verzi, fie ca sunt sub forma de fructe, legume, sucuri naturale sau ceaiuri.


Ceaiul verde contine o cantitate mare de polifenoli, care poate limita numarul in exces de trigliceride si asta cu ajutorul unor enzime activate de substantele continute. Cu cat consumi ceai verde pe o peiroada mai indelungata, cu atat vei limita grasimea din corp. Ceaiul verde se consuma cu grija zilnic!

Nu va ganditi ca doar atat are de oferit ceaiul verde, dimpotriva. El contine si alte substante menite sa accelereze arderea grasimilor si aduc un aport ridicat de energie. Aici ma refer la cafeina si la EGCG, care stimuleaza nemaipomenit metabolismul.
Sfatul meu este sa nu te astepti la rezultate miraculoase peste noapte. Magie nu exista nicaieri. Trebuie sa consumi regulat ceaiul verde si vei vedea dupa 1 luna primele rezultate. Slabirea va fi una lenta, dar sanatoasa si fara revenirea kilogramelor date jos.

2.Ceaiul negru
Este a doua varianta foarte buna dupa ceaiul verde si puteti apela la ea doar daca nu va place deloc ceaiul verde. Cum va ajuta acest ceai? O sa-l adorati, mai ales daca sunteti o persoana mereu stresata. Nu intamplator medicii spun sa limitam stresul cat de mult putem, deoarece nu ne afecteaza doar sanatatea, ci si greutatea corporala. Cand esti foarte stresat, se activeaza in organism hormonul stresului numit cortizol. Acesta produce adrenalina, ceea ce face celulele de grasime sa elibereze si mai multi acizi grasi in sange.


Poate nu stiati, dar persoanele care au multa grasime abdominala, se datoreaza din cauza cortizolului, pentru ca acesta se depune cel mai mult acolo. Odata depusa grasimea, va fi greu sa fie topita in mod natural, intrucat corpul va cere si mai multe calorii, astfel ca te vei ingrasa din ce in ce mai mult.

Ceaiul negru actioneaza pe doua parti: te scapa de stres si te ajuta sa slabesti. Nu face altceva decat sa mentina un nivel normal de cortizol in corp, fapt care va duce la arderea grasimilor deja depuse. Si acest ceai trebuie sa fie consumat cu regularitate.

3.Ceaiul alb
Poate fi considerat la fel de eficient sau chiar mai eficient decat ceaiul verde, tocmai pentru ca este uscat la soare, fapt care il ajuta sa fie si mai bogat in antioxidanti. Spuneam ca ceaiul verde contine multi polifenoli, dar iata ca ceaiul alb contine de 3 ori mai multi. Este exceptional in procesele metabolice, intrucat ajuta ficatul foarte mult sa transforme mai repede grasimile in energie si blocheaza formarea de celule noi de grasime. Daca vrei rezultate bune, trebuie sa-l consumi regulat.

4.Ceaiul rooibos
Si acest ceai contine polifenoli, dar mai contine si flavoinizi puternici cum ar fi aspalatinul, care reduce hormonii stresului si grasimea cu 22%. Dar pentru rezultate trebuie consumat si acest ceai o perioada indelungata.


5.Ceaiul pu-erh
Acesta se obtine din frunzele plantei Camelia sinensis, de care cu siguranta, ati mai auzit in produsele pentru slabit. Diferenta este ca se prelucreaza in mod diferit fata de restul ceaiurilor anterioare si anume este fermentat, apoi depozitat intr-un mediu cu umiditate mare pentru timp indelungat ca sa "imbatraneasca". Acest ceai se recunoaste prin forma frunzelor care sunt presate sub forma de caramizi sau batoane. Ajuta foarte mult in procesul de slabire, deoarece scad semnificativ trigliceridele din sange si reduce grasimea din tot corpul, dar mai ales pe cea abdominala. Este indicat sa consumati pe o perioada mai mare de 1 luna si acest ceai.


arderea grasimilor detoxifiere ceaiul verde ceaiul negru ceaiul alb
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1167 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005993 (s)