News Flash:

DECLARATIA DE AVERE a lui Nicusor Constantinescu: Case, terenuri, masini, salupa si un milion de dolari in conturi

24 Octombrie 2014
616 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicusor Constantinescu
Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, pe a carui avere instanta a decis sa puna sechestru asigurator, are diverse cote din sase terenuri intravilane, trei case de locuit, o casa de vacanta, o salupa, cinci masini, dar si aproape un milion de dolari intr-un depozit bancar.
In ultima declaratie de avere depusa de Nicusor Constantinescu in luna iulie, acesta mentioneaza sase terenuri intravilane.
Astfel, la unul dintre terenuri, in suprafata de 1.431 de metri patrati, aflat la Constanta, este trecuta ca titular sotia sa, Codruta Constantinescu, in urma partajului. Aceasta este coproprietar, impreuna cu Nicusor Constantinescu, al altor doua terenuri in suprafata de 2.000, respectiv 1.123 de metri patrati, la Mila 23 (Tulcea) si in Voluntari (Ilfov). Un alt teren de 335 de metri patrati, in Piatra Neamt, a fost donat de Nicusor Constantinescu fiului sau, Stefan.
Nicusor Constantinescu detine cate o cota parte de 4% din doua terenuri cumparate in anul 2009 in Bucuresti si avand o suprafata de doar 24,16 metri patrati, respectiv 35,68 metri patrati. Restul copropietarilor acestor terenuri sunt: Sorin Ionut Barbu, Cristian Bozgan, Daniel Bucura, Irina Elena Chirca, Lucia Gherarde, Mihai Mazare, Radu Mazare, Oana Mihaela Moldovan, Ioana Nadolu, Gerardina Elena Neagoe, Adrian Radu, Emilian Schwartzenberg, Roxana Elisabeta Sfrija, Carmen Antoanela Stancescu, Gabriel Sorin Strutinsky si Adrian Marin Vilsan. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1015 (s) | 34 queries | Mysql time :0.037727 (s)