News Flash:

De Craciun vom circula pe lotul 2 al autostrazii Lugoj – Deva

5 Decembrie 2016
1216 Vizualizari | 0 Comentarii
autostrada nadlac arad
Lucrarile la cea mai noua portiune de autostrada din Romania care ar urma sa fie deschisa, cei 15 kilometri din lotul 2 al autostrazii Lugoj – Deva, sunt destul de avansate pentru a permite deschiderea pentru circulatie inainte de Craciun.
Forumul peundemerg.ro a facut publica o noua filmare aeriana a lotului 2 al autostrazii Lugoj – Deva. Imaginile surprind stadiul lucrarilor de pe cea mai mare parte a lucrarilor de pe acest lot, este vorba despre cei 15 kilometri dintre Traian Vuia, acolo unde se termina lotul 1, si Margina, unde va fi nodul de descarcare si de legatura cu drumul national spre Deva, scrie tion.ro.
Cei 15 kilometri de autostrada din lotul 2 Lugoj-Deva vor fi dati in folosinta cel tarziu pe 20 decembrie daca la inceputul lunii viitoare vom avea acordul de mediu revizuit, a declarat, marti, directorul general al Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Catalin Homor. 
Dupa ce au acuzat fosta guvernare de inagurarea in pripa a lotului 3 din autostrada Sibiu-Orastie, guvernul tehnocrat pare sa ii calce pe urme, prin deschiderea in an electoral a jumatate din lotul 2 Lugoj-Deva.
Pe langa indoielile legate de calitatea lucrarilor, inugurarea acestui lot pe jumatate ridica si probleme juridice.
"Receptia partiala a unor lucrari contravine prevederilor HG 273/1994, privind Regulamentul de receptie a lucrarilor de constructii si instalatii", sustinea recent Alin Goga, consilier juridic in cadrul CNADNR.
De asemenea, un raport din octombrie 2015 al Corpului de Control din Ministerul Transporturilor critica decizia CNADNR de a inagura lotul 3 Sibiu-Orastie, inainte de a fi finalizat in totalitate.
Mai exact, Corpul de control a aratat ca preluarea de catre CNADNR a bucatii de autostrada (care ulterior a inceput sa se surpe si a fost inchisa) a presupus "asumarea unui risc nejustificat privind siguranta circulatiei".

lugoj deva craciun traian vuia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1245 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006566 (s)