News Flash:

De ce nu sunt functionale radarele fixe din Timisoara?

21 August 2017
1112 Vizualizari | 0 Comentarii
radar fix
Va mai amintiti radarele fixe instalate in Timisoara odata cu implementarea noului sistem de semaforizare? A trecut aproape un an de atunci, dar ele inca nu sunt folosite pentru a amenda soferii vitezomani. Iar noul motiv este unul ilar.
Va reamintim ca radarele instalate in cadrul sistemului inteligent de semaforizare a Timisoarei, care a costat circa 6 milioane de euro, nu au fost folosite initial pentru ca ar fi lipsit verificarea metrologica a acestora, scrie tion.ro. Asta desi, inca din luna martie, primarul Nicolae Robu sustinea ca ele vor fi date in folosinta, el afirmand initial ca Primaria Timisoara a trimis toate actele necesare celor de la Politia Rutiera.
Insa lucrurile nu au stat chiar asa. Ultimele informatii din domeniu vin de la seful Politiei Rutiere, Petru Rumega, care sustine ca a aflat ca abia in luna iulie a fost efectuata verificarea metrologica a aparatelor, insa reprezentantii Primariei Timisoara nu au transmis politistilor documentele necesare nici acum.
Sistemul vizeaza doua aspecte: de monitorizare si aplicare a legii. Pe monitorizare functioneaza. Celelalte subsisteme sunt functionale din punct de vedere tehnic. In iulie au fost efectuate verificarile metrologice ale celor sapte radare fixe. Nu stiu daca primaria este in posesia documentelor. In momentul in care vor intra in posesie vom continua pasii pentru colaborare. La momentul la care acele radare vor fi atestate vor putea fi si folosite. Urmeaza impreuna cu reprezentantii primariei sa stabilim cum vor fi ele folosite”, transmite Petru Rumega, seful Politiei Rutiere Timis.

radarele fixe petru rumega primariei timisoara sistemul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1151 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005067 (s)