News Flash:

Schimb de replici intre premierul Tudose si ministrul Cuc pe situatia autostrazilor: Nu a verificat nimeni lucrarile la drumuri. Inteleg ca e cald

18 August 2017
999 Vizualizari | 0 Comentarii
razvan cuc
Schimb de replici la inceputul sedintei de Guvern de vineri, dupa ce premierul Mihai Tudose i-a reprosat ministrului Transporturilor ca oamenii pe care i-a trimis sa verifice lucrarile pe diferite tronsoane de autostrazi nu s-au deplasat in teren.
Stiti ca cei desemnati in urma cu doua luni sa mearga pe diverse tronsoane de autostrazi nu a fost niciunul?! Dumneavoastra ati fost, dar nu pe toate...”, a spus premierul Mihai Tudose.
”Voi analiza situatia. Eu am fost. Am discutat cu cei de la CNAIR si m-au asigurat ca a fost cate un reprezentant”, a declarat, la inceputul sedintei de Guvern, Razvan Cuc.
Imediat a venit raspunsul premierului: ”V-a informat prost. Am verificat acolo, dar nu a fost nimeni nicaieri niciodata. Inteleg ca e cald....”.
In luna iulie, in urma unei vizite la ministerul Transporturilor, premierul Mihai Tudose l-a felicitat pe ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, pentru modul in care a actionat sa deblocheze proiecte de 9 miliarde de lei. Tudose le-a cerut insa angajatilor din minister "sa ramaneti turati", spunand ca poate face vizite in fiecare zi la minister.

guvern mihai tudose ministrului transporturilor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1205 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008639 (s)