News Flash:

CUTREMURATOR! Un primar s-a deghizat in om al strazii si a dormit printre vagabonzi. Ce a descoperit: ”Am fost socat”

9 August 2017
16274 Vizualizari | 0 Comentarii
omul strazii
Experiment inedit al unui primar din Statele Unite. Barbatul s-a ”deghizat in om al strazii” pentru a afla direct cat de grava este problema oamenilor fara adapost din Comitatul Salt Lake.
Ben McAdams, primarul din Salt Lake County, Utah, s-a prefacut om al strazii timp de 3 zile si 2 nopti, relateaza The Salt Lake Tribune. Misiunea sa neobisnuita a avut obiectul de a le afla nevoile celor fara adapost dintr-un cartier rau famat al orasului.
Primarul, imbracat modest, se ducea noaptea sa doarma la un centru pentru persoanele fara adapost, cunoscut in oras. Ba chiar in cateva randuri a dormit pe strazi.
Astfel a descoperit pe pielea lui cu ce se lupta in fiecare zi aceste persoane. Frica, haos, abuz de droguri si alcool, crime – asa se poate rezuma descoperirea sa.
Primarul a invatat ca trebuie sa doarma incaltat chiar si in centru pentru ca altfel risca sa ramana fara papuci. Mai grav de atat – daca mergi noaptea la baie risti sa fii talharit sau ranit.
Stia ca situatia lor este grava, insa amploarea l-a socat. Oamenii strazii nu pot accesa serviciile sociale, politistii sunt atacati constant iar traficantii de droguri sunt peste tot. ”Am fost socat” a spus el la final.
Primarul si-a tinut ascuns experimentul pentru ”a nu arata ca un exercitiu prost de PR”, insa presa locala a aflat despre el in cele din urma.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1234 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006007 (s)