News Flash:

Cursuri suspendate si in judetul Timis

9 Ianuarie 2017
1197 Vizualizari | 0 Comentarii
scoli inchise3
Activitatea scolara in scolile si gradinitele din Timis va fi reluata miercuri, 11 ianuarie, fiind suspendata timp de doua zile din cauza temperaturilor scazute din multe dintre unitatile de invatamant din judet, a declarat duminica, pentru AGERPRES, prefectul Mircea Bacala. 
''In cadrul Comitetului judetean pentru situatii de urgenta care a avut loc duminica, la Prefectura Timis, Inspectoratul general scolar Timis a facut o informare la nivel de judet despre modul de incalzire a spatiilor unde au loc ore si s-a constatat ca in foarte multe astfel de spatii temperaturile nu cresc mai mult de 5-10 grade Celsius. Pentru a nu pune copiii intr-o situatie mai deosebita am decis in urma votului membrilor comitetului judetean pentru situatii de urgenta suspendarea orelor de curs pe luni si marti, la nivel de judet'', a afirmat prefectul Mircea Bacala. 
Potrivit reprezentantului Guvernului in teritoriu, la sedinta Comitetului judetean pentru situatii de urgenta Timis a participat si prim-ministrul Sorin Grindeanu. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1350 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006240 (s)