News Flash:

Cum a scapat Carmen Serban de CANCER. Te crucesti daca vezi ce-a facut: „Am folosit foarte multa…”

25 Iulie 2017
22121 Vizualizari | 0 Comentarii
serban
Carmen Serban are probleme cu tiroida si are si o sinuzita maxilara. Carmen Serban, invitata in emisiunea „Agentia VIP” de la Antena Stars, a vorbit despre starea ei de sanatate, dupa ce a scapat de tumoarea la san. Mai nou, artista are alte probleme medicale.
„Sunt stresata, probabil ca am o problema pe glanda tiroida, de ma durea foarte tare gatul. Am probleme pe sinusuri. Am o sinuzita maxilara. Te doare zona asta de maxilar si am o roseata pentru ca e o afectiune acolo. Nu stiu daca se poate trata. Cu slujbe, cu creme, cu piramide, cu toate, sigur. Exista un efect, eu ma simt mai bine. Inca nu am tratat-o, e in curs de tratare”, a declarat Carmen Serban la Antena Stars.
Si anul trecut, Carmen Serban a avut probleme de sanatate: „Am facut o complicatie la plamani”. A trecut printr-o perioada destul de dificila, iar cantareata de muzica etno si de petrecere a fost nevoita sa stea opt zile la pat, din cauza unei raceli puternice.
”Inca nu mi-a trecut de tot raceala. Am facut iarasi o complicatie la plamani, ca si anul trecut. Astea cuu plamanii trec mai greu. Dar ne revenim. Nu mor caii cand vor cainii. E o perioada cand toata lumea e incercata de raceli. Eu am stat la pat opt zile. Am baut suc de spanac, am mancat ridiche neagra cu miere sau cu sare, usturoi, ceapa. Am mancat foarte multe legume”, povestea ea, tot la la Antena Stars.
Dar, cel mai grav, in 2012 cantareata era diagnosticata cu o tumoare beningna la unul dintre sani, cu o evolutie foarte rapida. Un an mai tarziu, ea sustinea ca s-a vindecat complet… doar cu ajutorul bioenergiei si a tratamentelor naturiste.
„Sunt bine, chiar bine. Nu pot sa zic ca am fentat, ca nu poti sa fentezi. Aceste probleme vin pe fond energetic, pe fond de stres, pe fondul distantarii noastre de Dumnezeu. Medicii mi-au spus ca am o tumoare benigna, care in opt luni s-a marit apoi de la 5 milimetri la 1,8 centimetri.
Si asta pentru ca eu stateam suparata pe Dumnezeu. Am inceput sa mers la terapeuti si la energeticieni. Medicii mi-au spus sa apelez la tratamente naturiste si sa mers la bioenergeticieni. Am folosit foarte multa ganoderma si alte tratamente naturale care distrug celulele canceroase”, spunea Carmen Serban, in 2013, la Antena 1. 

carmen serban antena stars
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1406 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005052 (s)