News Flash:

Secretul teribil ascuns de Denisa Manelista! Ce se afla in spatele imaginii perfecte pe care si-o crease e cumplit! Abia acum s-a aflat!

24 Iulie 2017
3923 Vizualizari | 0 Comentarii
denisa2
Conform marturisirilor facute de Florin Peste, unchiul artistei, aceasta ar fi platit sume uriase ca taxa de protectie camatarilor.
“Asta stiu sigur, ca i-a luat o suma de bani, 15 mii de euro. N-o sa dau detaliile, cum si ce, i-a luat banii dar Denisa l-a sunat pe taica-su, si i-a spus de banii astia, la care doamna Lenuta a spus ca banii au fost dati ca si taxa de protectie. Deci, cum ar veni, sa-i prosteasca mai departe. Pentru interlopi. Liviu a avut probleme si Liviu a avut probleme ca a fost fugit cu Denisa 4 luni sau jumatate de an, la Bistrita. Tocmai din motivul asta, de frica camatarilor. Cand faci lucruri de genul asta, trebuie sa ti le asumi, ca odata si odata vor iesi la suprafata. (…) Era si normal, (n.r.: sa primeasca amenintari) trebuia sa dea banii”, a declarat Florin Peste in cadrul unei emisiuni TV.
Mai mult de atat, acesta mai sustine ca familia Denisei nu i-ar vrea bine, ci ar fi interesati doar sa-i ia banii cantaretei pentru a-si plati datoriile.
„M-a sunat sotia sa-mi spuna sa urce cineva sus neaparat ca avea o criza Denisa, criza de durere mare si in timpul crizei i-a spus sotia lui Liviu ca „moare asta si noi nu ne-am platit nici casa”. Si atunci sotia mea a luat atitudine si a spus ca „sunteti sanatosi, bucurati-va de chestia asta, nu va mai ganditi acum, nu e momentul sa va ganditi la chestia asta”. „Sunteti sanatosi, munciti, si eu am rate, si toata lumea are rate”. De atunci mi s-a parut diabolic totul d-asta am luat si atitudinea asta sa spun ce spun acum. Nu e vorba de o discutie intima”, a mai dezvaluit cantaretul. sursa: viatasanatoasa.biz

florin peste unchiul protectie camatarilor denisa lenuta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1293 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005223 (s)