News Flash:

Cristian Busoi, ales secretar general interimar al PNL

27 Februarie 2017
946 Vizualizari | 0 Comentarii
Cristian Busoi
Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat luni ca liderul PNL Bucuresti, Cristian Busoi, a fost ales cu o "majoritate covarsitoare" in functia de secretar general interimar al liberalilor de catre Biroul Politic National. 
"BPN a decis alegerea secretarului general interimar al PNL in urma demisiei domnului Marian Petrache si cu o majoritate covarsitoare a fost votat dl Cristian Busoi", a spus Turcan, la Parlament. 
Ea a sustinut ca procedura de alegere a secretarului general interimar al PNL respecta statutul partidului. 
"Au fost discutii, insa i-am rugat pe toti cei care au pareri contrare sa o faca decent, sa o faca responsabil si sa nu-mi ceara mie sa incalc statutul PNL, chiar daca au mai fost situatii in care statutul era facultativ. Cel putin cat voi conduce eu PNL, statutul nu se negociaza. A fost o procedura transparenta, o procedura pe care si-au asumat-o colegii care trebuiau sa il propuna pe secretarul general interimar si niciodata nu voi face alte modificari din pix", a declarat Turcan. 
Intrebata cu privire la faptul ca unii contestatari au invocat faptul ca BPN al vechiului PNL a fost convocat de fostul secretar general al partidului, Raluca Turcan a subliniat ca ea este interesata ca noul secretar general interimar sa rezolve problemele legate de datoriile formatiunii. 
"Pe mine ma intereseaza ca PNL sa aiba un secretar general functional, care sa raspunda unei probleme acute pe care PNL o are - si anume o datorie de sase milioane de euro. Aceasta datorie trebuie rezolvata, trebuie gasita o modalitate transparenta si legala de mobilizare a resurselor financiare ale partidului si sa putem sa ne punem in practica programul si misiunea", a afirmat Turcan, sustinand ca data pana la care trebuie achitate aceste datorii reprezinta detalii tehnice pe care nu le prezinta ea. 

cristian busoi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1172 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006008 (s)