News Flash:

ANUNT IMPORTANT PENTRU SOFERI! Poti ramane fara permis din cauza unui produs banal folosit in fiecare zi

27 Februarie 2017
1552 Vizualizari | 1 Comentarii
cod rutier1
Folosesti apa de gura? Atunci ai mare grija cand te urci la volan. Medicii de Institutul de Mecina Legala din Timisoara spun ca, timp de aproximativ 20 de minute, alcoolul din aceasta substanta este sesizat de aparatul etilotest, potrivit auto-bild.ro.

Cum s-a ajuns aici? Directorul Aeroportului Timisoara, Dan Idolu, era sa ramana fara permis de conducere dupa ce a fost testat cu etilotestul. Aparatul a aratat ca a consumat alcool, desi soferul spunea ca a folosit apa de gura.

"Am utilizat acest produs, m-am inscris in carosabil si am rulat intre 50 si 100 de metri. Nu cred ca au trecut mai mult de 2 -3 minute pana cand am fost oprit de un echipaj al Politiei si am fost testat cu aparatul etilotest", povesteste Dan Idolu, care precizeaza ca pe test a aparut o alcoolemie de 0,28.

Singura solutie pentru a nu ramane fara permis in acest caz consta in recoltarea probelor biologice, contra cost.

grija volan alcoolul sesizat aparatul etilotest
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

zvetlana  | #4067
Of Doamneee... este incredibil cat de bine ii merge acestui om odios, desi toti cei care il cunosc sau au lucrat pt el stiu cat este de nedrept, egoist, avar, mincinos, nimeni nu indrazneste sa spuna ceva. Abuzul de putere este pe odinea de zi. La fel si bauturile tari. DNA-ul nu se autosesizeaza cu privire la averea colosala a acestuia, inflorita peste noapte? Desi cazul a ajuns in presa, in calcul au fost luate doar probele de sange facute ulterior, pe banii acestuia, iar proda etilotestului luata de catre organele abilitate a fost anulata. Este omul PSD-ului... Inca nu traim in libertate. Dumnezeule Mare, mai indreapta-Ti privirea si asupra lor, curata-ne orasul si tara de interlopii ajunsi la putere!!!!!!!
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1286 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006348 (s)