News Flash:

Descoperire incredibila facuta de politistii lugojeni! Ce au gasit in masina unei femei

30 Octombrie 2015
2060 Vizualizari | 1 Comentarii
politia locala1
Ordonanta de retinere pentru 24 de ore, asta a primit o femeie in varsta de 40 de ani de la politistii lugojeni. Totul dupa ce a fost prinsa ca avea in masina 10 baxuri cu tigari netimbrate.
Femeia a fost ridicata de politistii de la Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice. Acestia aveau informatii ca suspecta se ocupa cu contrabanda si ca urmeaza sa faca un transport de tigari. Ei au oprit-o in trafic pe femeie la Lugoj si au luat-o la verificat, scrie tion.ro.
„In urma controlului efectuat, politistii au descoperit in interiorul autoturismului mai multe pachete de tigari netimbrate corespunzator, a caror provenienta nu a putut fi dovedita. De la cea in cauza, politistii au ridicat in vederea continuarii cercetarilor 106.400 de tigarete. In cauza politistii au intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, procedandu-se la retinerea pentru 24 de ore a femeii, aceasta fiind introdusa in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Timis. In cursul zilei de astazi, banuita va fi prezentata Parchetului de pe langa Judecatoria Lugoj cu propunere de arestare preventiva. Politistii continua cercetarile in vederea documentarii intregii activitati infractionale a celei in cauza”, povestesc oamenii legii.

politistii lugojeni lugoj
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1144 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006042 (s)