News Flash:

Vladimir Putin: Criza economica din Rusia va dura cel mult doi ani

18 Decembrie 2014
1225 Vizualizari | 0 Comentarii
Putin
Presedintele rus, Vladimir Putin, a apreciat joi ca Rusia, care traverseaza cea mai grava criza monetara dupa 1998, isi va relua cresterea economica in doi ani, in cel mai rau caz.
O iesire din criza este "inevitabila", in primul rand pentru ca economia mondiala continua sa creasca, a explicat presedintele, in deschiderea conferintei sale anuale de presa, in fata a peste o mie de jurnalisti.
Vladimir Putin a apreciat ca masurile luate de Guvern si de Banca centrala in fata crizei sunt "adecvate".
Putin si-a deschis conferinta anuala, difuzata in direct de televiziunile ruse, cu dezbaterea privind rubla, in conditiile in care moneda nationala rusa traverseaza o perioada dificila din cauza scaderii pretului la petrol si a sanctiunilor occidentale.
Toti cei 1.259 de jurnalisti acreditati au dreptul de a-i adresa intrebari presedintelui, a declarat Peskov, citat de Itar-Tass, in pagina electronica. "Nu au fost restrictii in privinta acreditarii", a precizat el. "Dimpotriva, avem reporteri care au venit din strainatate si Ministerul de Externe le-a acordat vize", a explicat Peskov.
El a declarat miercuri intr-un interviu pentru postul de televiziune Rossiia-24 ca spera sa vada reporteri din Ucraina, care lucreaza la Moscova si au acreditari. Potrivit listei postate pe site-ul oficial al Kremlinului, la conferinta vor asista si reporteri din Japonia, Statele Unite, Iran, Germania, Franta, Romania, Belarus, Suedia, Israel, China, Danemarca, Spania, Abhazia, Vietnam si Marea Britanie.
Serviciul de presa al Kremlinului a declarat ca aceasta conferinta va avea loc la pranz, ora Moscovei, la Centrul de Afaceri International din capitala rusa, cu traduceri sincronizate in engleza, franceza si germana. Mediafax.ro

rusia vladimir putin
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1539 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006869 (s)