News Flash:

UPDATE / Familia de romani disparuta in urma tragediei de la Nisa este din Timisoara. Mama si fiul sunt la spital in stare grava, tatal a fost gasit mort

19 Iulie 2016
1121 Vizualizari | 0 Comentarii
familie nisa
UPDATE 

Ministerul Afacerilor Externe a confirmat marti moartea unui cetatean roman in urma atacului de la Nisa. Este vorba de tatăl din familia dată dispărută după atac.

----------------------------------
Stirea initiala
Unul dintre cei doi romani disparuti dupa atacul de la Nisa - mama minorului ranit - a fost identificata intr-un spital, in stare destul de grava, dar stabila, informeaza Ministerul Afacerilor Externe. 
''Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca mama minorului a fost identificata la un spital din Nisa. Potrivit medicilor, starea de sanatate a mamei minorului este destul de grava, dar stabila. Demersurile au fost realizate cu sprijinul ambasadorului Romaniei in Franta aflat la fata locului si al reprezentantului Consulatului General al Romaniei la Marsilia. Reprezentantii misiunilor diplomatice romane din Franta mentin legatura cu personalul medical si vor monitoriza evolutia starii de sanatate. Verificarile cu privire la situatia celuilalt cetatean roman dat disparut continua'', a precizat MAE prin intermediul unui comunicat.
Ministerul reaminteste ca operatiunile de identificare a tuturor victimelor de catre autoritatile franceze nu au fost finalizate.
Sambata a fost gasit, intr-un spital din Nisa, si copilul familiei, care este internat tot intr-un spital din oras, fiind ranit, dar cu o evolutie buna, potrivit medicilor.
Tatal copilului nu a fost gasit deocamdata.
Familia, originara din Timisoara, locuia in Austria si era in vacanta la Nisa. Bunica copilului a plecat din Timisoara spre Nisa pentru a fi alaturi de acesta.

nisa
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1284 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006529 (s)