News Flash:

Topul liceelor din Timis dupa rezultatele finale la BAC

19 Iulie 2016
1010 Vizualizari | 0 Comentarii
examen bac4
Liceul Grigore Moisil din Timisoara ramane pe primul loc in urma rezultatelor la Bacalaureat. In Timis, la Bacalaureat, dupa 1.130 de contestatii depuse de candidati, 741 de note au ramas neschimbate, 271 de note au fost marite, iar 118 scazute.
Rezolvarea contestatiilor a adus Timisului un procent de promovare cu 1,28 la suta mai mare (procentul de promovare dupa contestatii al Timisului este de 64,53 la suta), cu 51 de candidati care au reusit sa ia Bacalaureatul, dupa contestatii.
Conform clasamentului intocmit de Inspectoratul Scolar Judetean Timis, in urma rezultatelor la Bacalaureat, dupa contestatii, pe primul loc se situeaza Liceul Grigore Moisil din Timisoara, cu un procent de promovare de suta la suta! Al doilea loc in top este ocupat de Colegiul National Banatean din Timisoara, cu un procent de promovare de 98,86 la suta, iar pe pozitia a treia se afla Colegiul National Constantin Diaconovici Loga, cu un procent al elevilor promovati de 98,59 la suta. Pe locul patru urmeaza Liceul Nikolaus Lenau din Timisoara, spre deosebire de clasamentul realizat inainte de contestatii, cand pe acest loc se afla Liceul Pedagogic, care acum se situeaza pe locul cinci. Liceul Nikolaus Lenau din Timisoara era, inainte de contestatii, pe locul 6, cu un procent de 90,67 la suta, iar acum a urcat pe locul patru, cu un procent de promovare de 92 la suta, scrie tion.ro.
La polul opus, pe ultimele locuri, se afla patru licee care nu au niciun elev promovat la acest examen. Acestea sunt Liceul Tehnologic Agricol Ortisoara, Liceul Cristofor Nako Sannicolau Mare, Liceul Tehnologic Transporturi Auto Timisoara si Liceul Teoretic Socrates Timisoara. Colegiul Tehnic Electrotimis din Timisoara este scoala situata in aceasta zona a clasamentului care a trecut de zero si are un procent de promovare de 3,85 la suta.

timis bacalaureat
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1295 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007314 (s)