News Flash:

Seful Directiei Generale Antifrauda din cadrul ANAF, aflat pentru audieri la DNA Ploiesti

9 Septembrie 2015
1077 Vizualizari | 0 Comentarii
dna1
Seful Directiei Generale Antifrauda din cadrul ANAF, Romeo Florin Nicolae, s-a prezentat, miercuri, la DNA Ploiesti, insotit de un avocat, urmand sa fie audiat de catre procurorii anticoruptie, la intrarea in sediul institutiei el spunand ca nu a facut nimic ce i s-ar putea reprosa.
Coordonatorul Directiei Generale Antifrauda, Romeo Florin Nicolae, care detine si functia de vicepresedinte al ANAF cu rang de sectretar de stat, s-a prezentat la DNA, unde a fost citat pentru audieri, miercuri, in jurul orei 14.40, insotit de avocatul Alexandru Chiciu, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Intrebat, la intrarea in sediul DNA Ploiesti, daca in calitatea detinuta la ANAF a facut fapte care sa ii poata fi reprosate, Romeo Florin Nicolae a raspuns doar: "Exclus".
Potrivit unor surse judiciare, vicepresedintele ANAF Romeo Florin Nicolae, care coordoneaza Directia Generala Antifrauda si Directia Generala Vamala, are calitatea de suspect intr-un dosar de coruptie.
Conform declaratiei de avere a acestuia, sotia lui Nicolae lucreaza in Directia Judeieana de Finante Publice Prahova, iar cei doi detin trei terenuri si trei imobile pe raza judetului Prahova.
La ora transmiterii acestei stiri, Romeo Florin Nicolae se afla in sediul DNA Ploiesti, urmand sa fie audiat.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1288 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006428 (s)