News Flash:

Reteta zilei: Piept de pui la cuptor cu mozzarella

23 Noiembrie 2014
1543 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

6 jumatati de piept de pui
60 g mozarella
150 g carnati picanti
1 ceapa
2 linguri pesmet aromat (cu patrunjel, parmezan)
1 ceasca ulei de masline
1/4 lingurita piper
1 ceasca vin alb
1/2 lingurita sare

Mod de preparare:


Taie carnaciorii cubulete si pune-i intr-o tigaie incinsa la prajit. Intre timp, toaca ceapa si adaug-o peste carnaciori. Lasa ingredientele pe foc pana cand ceapa se inmoaie si carnaciorii devin crocanti. Taie mozarella cubulete si pune-o intr-un vas separat. Adauga peste ea amestecul de carnaciori picanti si ceapa, sarea, piperul si pesmetul condimentat. Amesteca bine totul.

Incepe sa pregatesti puiul: ia fiecare jumatate de piept de pui si transeaza-l pe laterala, pana cand obtii un "portofel" larg. Adauga umplutura in "portofel" si inchide-l cu o scobitoare.

Asaza bucatile de piept umplute intr-o tava. Toarna peste ele uleiul de masline, vinul si asezoneaza-le cu sare sau piper. Baga tava la cuptor, la 200 gradeCelsius, timp de 20 de minute. Pieptul de pui umplut se serveste cu garnituri delegume sau salate proaspete.

mozarella carnati picanti pesmet aromat piper vin alb tigaie incinsa
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1269 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008117 (s)