News Flash:

Puterea naturii intr-o singura planta: Aloe vera

24 Noiembrie 2014
1659 Vizualizari | 0 Comentarii
De cativa ani Aloe vera se bucura de multa popularitate in randul tratamentelor naturiste - multi oameni cresc aceste plante acasa si isi trateaza unele probleme de sanatate cu ele. 
In schimb, exista si persoane care prefera sa isi cumpere anumite produse care contin Aloe Vera, produse care au un scop specific. Spre exemplu, pe Bioki.ro, magazin online de cosmetice bio gasiti numeroase produse de ingrijire bio pe baza de Aloe Vera - de la deodorante, pana la creme hidratante sau chiar si pasta de dinti. Asadar, consultati aici gama de produse de ingrijire a corpului si alegeti ingrijirea naturala!
In randurile de mai jos voi vorbi despre beneficiile acestei plante miraculoase, care vindeca multe probleme ale corpului uman. Iata cateva dintre aceste beneficii:
gelul lipicios din interiorul frunzelor de Aloe Vera se numeste Aloina si are proprietati antiinflamatorii si detoxifiante. Aplicat direct pe o rana, va reduce durerea si inflamatia. De asemenea, aceasta aloina stimuleaza producerea colagenului si astfel este ideala in tratamentele de intretinere si infrumusetare.
sucul cu aloe vera intareste sistemul imunitar si ajuta la echilibrarea tranzitului intestinal. Consumul regulat de astfel de suc (se gaseste si in comert) duce la curatarea organismului atat in interior, cat si in exterior: pielea va fi mai fina, fara eczeme si psoriazis.
Aloe vera contine numeroase minerale (calciu, fier, sodiu, crom, magneziu etc.) dar si vitamine: B12, A, B, C, E. Toate acestea ajuta la mentinerea greutatii corpului in limitele normale si sporesc tonusul. 
Aceasta planta miraculoasa este recomandata pentru tratarea mai multor probleme ale organismului, printre care amintim: arsuri solare, acnee, hemoroizi, psoriazis, hepatita, oboseala, insomnii si multe altele.
Asadar, chiar daca nu puteti sa tineti un regim cu Aloe Vera, incercati sa consumati acest suc si in scurte cure de detoxifiere. De asemenea, alegeti sa va ingrijiti corpul cu produse bio pe baza de Aloe Vera - gasiti la Bioki o gama larga. 

aloe vera
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1234 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007927 (s)