News Flash:

Presedintele CJ promite drumuri reabilitate in judetul Timis, pana la iarna

24 August 2015
1171 Vizualizari | 0 Comentarii
titu bojin
Presedintele Consiliului Judetean Timis, Titu Bojin, vrea ca pana la sfarsitul anului sa fie gata sapte drumuri judetene si comunale si sa promoveze altele cinci, dupa ce a primit cota rectificata pozitiv de la Guvern, in cuantum de 92 de milioane de lei, din care aproape 20 de milioane de lei sunt destinati infrastructurii rutiere.
Judetul are cea mai extinsa retea de drumuri judetene din vestul tarii, de circa 1.200 km. Administratia judeteana vrea ca lucrarile incepute deja sa se inchida pana la finele anului, altele urmand sa fie prinse in alte liste de investitii.
'Speram sa promovam alte cinci: drumul pana la Mosnita pe patru benzi; pentru anul viitor trebuie pus in lucru, drumul de la Aeroport la centura Ghiroda, cele doua descarcari de pe autostrada, cea de la Bethausen si Ghizela, care sunt aprobate si se lucreaza la proiect', spune Bojin, citat de ziuadevest.ro.
Cu toate ca faima judetului Timis este aceea a unuia dintre cele mai bogate din tara, mai sunt comune si sate care au ramas infundate dupa prima ploaie, pentru ca legaturile rutiere erau asigurate prin drumuri de caruta, din pamant, cum au fost cele dintre Balint - Nevrincea - Susani, Dobresti - Ohaba, Lugoj - Ezeris - Valea Lunga, Sacalaz - Sanmihaiu Roman, Mosnita Veche - Bucovat, Deta - Opatita - Birda, Banloc - Partos, Otvesti - Berini sau Tormac - Sipet.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1275 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006591 (s)