News Flash:

Pocora: "Toti liberalii si-au retras semnaturile la proiectul pensiilor speciale. Singura exceptie - Radu Zlati"

22 Aprilie 2015
1123 Vizualizari | 0 Comentarii
Cristina Pocora
Deputatul PNL Cristina Pocora a anuntat, miercuri, ca toti parlamentarii PNL, cu exceptia deputatului Radu Zlati, si-au retras "din proprie initiativa" semnaturile de pe proiectul privind pensiile speciale pentru parlamentari.
"Sunt in masura sa va comunic, in privinta initiativei PSD privind pensiile speciale ale parlamentarilor, ca deputatii si senatorii grupului PNL si-au retras semnaturile, ramanand numai un singur parlamentar, restul fiind 180 de la PSD, 60 de la celelalte grupuri", a precizat Pocora.
Ea a spus ca Radu Zlati este parlamentarul liberal care nu si-a retras semnatura de pe proiect, invocand ca este optiunea personala si ca are amendamente la proiect.
"Este colegul nostru Radu Zlati. Este o optiune personala a dumnealui, chiar am discutat, el ne-a argumentat ca are amendamente la proiectul de lege si, in functie de admiterea amendamentelor, va fi optiunea domniei sale", a aratat Pocora.
Ea a mai spus ca este o decizie a partidului de a nu sustine acest proiect de lege si ca cei care si-au retras semnaturile au facut-o din proprie initiativa.
"Din proprie initiativa si-au retras semnaturile, este o decizie a partidului privind un vot impotriva si nesustinerea unei legi speciale si tot partidul este cel care va analiza legat de colegul nostru", a mai spus Pocora, adaugand ca "oricine face altfel se situeaza in afara".

Ea a explicat ca aceia care au semnat initiativa nici nu au stiut exact textul.
"Colegii nostri care au semnat initial au spus ca au fost pusi in fata acestei initiative legislative, multi nici nu au stiut exact textul cand au semnat, au fost cazuri particulare. As vrea sa spuna si domnul Victor Ponta, presedintele PSD, primul-ministru si deputatul, cum se pozitioneaza fata de aceasta initiativa a 180 de parlamentari. Mai mult, domnul Ponta spunea ca nu este deputat, doar ca ii amintesc ca este deputat la al treilea mandat si, conform initiativei legislative a colegilor sai din PSD, ar urma sa beneficieze de o pensie undeva la 1000 de euro. Sa ne spuna cum va vota", a afirmat Pocora. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1290 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004268 (s)