News Flash:

Accident cumplit pe calea ferata! Sunt 30 de raniti

21 Aprilie 2015
1442 Vizualizari | 0 Comentarii
Un tren de calatori a lovit marti un camion la un pasaj de trecere a caii ferate din suburbiile Parisului, provocand ranirea a 30 de persoane, dintre care doua grav, relateaza AFP, citand surse concordante.
Accidentul s-a produs in comuna Nangis, la circa 50 km est de Paris. Socul a produs deraierea a cinci vagoane ale trenului care efectua o cursa intre Belfort si Paris, a declarat pentru AFP o sursa din cadrul jandarmeriei.
Conform autoritatilor locale, trenul, care transporta 350 de persoane, 'a deraiat, dar nu s-a rasturnat pe sine'.
'Exista circa 30 de urgente relative, respectiv rani suferite in principal de oprirea trenului, in timp ce doua persoane sunt ranite mai grav, conductorul trenului si un calator', a precizat prefectura dimineata.
Cele doua persoane ranite mai grav au fost transportate la spital si viata nu le este in pericol.
Circumstantele accidentului nu au fost inca stabilite dar, potrivit cailor ferate franceze, trenul a lovit in spate un camion care transporta masini agricole imobilizat pe sine.
'Doua sau trei osii au sarit in urma socului', a precizat SNC F, refuzand sa vorbeasca despre o 'deraiere'.
Potrivit primarului comunei Nangis, Michel Billout, locul in care s-a produs accidentul nu este unul in care sa fi avut loc frecvent astfel de incidente, datorita faptului ca in zona se circula cu viteze moderate.
AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1169 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006749 (s)