News Flash:

Perchezitii la Opera Nationala. Cine este vizat

12 Mai 2015
1153 Vizualizari | 0 Comentarii
Razvan Ioan Dinca
Procurorii fac, marti, perchezitii la Opera Nationala din Bucuresti, intr-un dosar in care ar fi vizat si directorul general Razvan Ioan Dinca, in legatura cu achizitii facute de institutie, potrivit unor surse judiciare, care au precizat ca Dinca a fost dus pentru audieri la Politia Sector 1.
Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 face cercetari intr-un dosar in care exista suspiciuni ca mai multi functionari din cadrul Operei Nationale din Bucuresti se fac vinovati de savarsirea infractiunilor de abuz in serviciu, fals in declaratii si conflict de interese.
In prezent, procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 (PJS1) efectueaza perchezitii la mai multe adrese din Bucuresti, respectiv la sediul Operei Nationale din Bucuresti si la domiciliile unor functionari din cadrul institutiei, potrivit unui comunicat de presa al PJS1.
Conform sursei citate, in acest dosar, procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul Politiei Sectorului 1 Bucuresti.
Potrivit unor surse judiciare, in acest dosar ar fi vizat si directorul general al Operei Nationale, Razvan Ioan Dinca, el fiind dus pentru audieri la Politia Sector 1.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1349 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004809 (s)