News Flash:

O noua condamnare pentru Cornel Penescu: Cinci ani de inchisoare in dosarul "Fotbal Club 2005"

4 Decembrie 2014
1062 Vizualizari | 0 Comentarii
penescu
Omul de afaceri Cornel Penescu a fost condamnat de Tribunalul Ilfov la cinci ani de inchisoare cu executare, in dosarul "Fotbal Club 2005", in care este acuzat ca a mituit un fost director al ANAF Arges pentru a fi favorizate firmele sale, decizia instantei nefiind insa definitiva.
Penescu a fost gasit vinovat de dare de mita, complicitate la abuz in serviciu, complicitate la fals intelectual, instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata si instigare la evaziune fiscala si a primit o pedeapsa de trei ani, la care s-a adaugat un sport de doi ani, motiv pentru care, in acest dosar, el va avea de executat cinci ani de inchisoare. De asemenea, omului de afaceri i s-au interzis mai multe drepturi, intre care si cea de a ocupa functiile de administrator, director sau reprezentant legal intr-o societate comerciala, atat in perioada in care este incarcerat, cat si inca cinci ani dupa efectuarea pedepsei.
In acelasi dosar a fost condamnat la patru ani de inchisoare Gheorghita Pieca, administrator al firmei Fotbal Club 2005. El a fost gasit vinovat de complicitate la dare de mita in forma continuata, fals in inscrisuri sub semnatura privata si evaziune fiscala.
Mediafax.ro 

gheorghita pieca
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1180 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005805 (s)