News Flash:

Nicolae Robu: In 2018, Timisoara va fi orasul european in care se va circula cel mai bine

12 Septembrie 2016
1089 Vizualizari | 0 Comentarii
timisoara
Primarul Nicolae Robu a declarat ca Timisoara va fi in anul2018 'marele oras european in care se va circula cel mai bine', intrucat municipiul va beneficia de mai multe pasaje rutiere noi, dar si de doua poduri noi peste Bega. 
'La proiectul de construire a pasajului subteran de la Solventul se va adauga un altul, tot subteran, in partea de est a orasului, astfel incat sa nu mai fie probleme in trafic. Va fi un mare progres vom avea in anul 2018 sau chiar la finele lui 2017, dupa ce vom finaliza si actualele doua pasaje aflate deja in lucru (Jiul si Popa Sapca, n.r.), iar Solventul va intra in uz. Timisoara va fi cu adevarat un oras in care se va circula foarte lejer, cu toata cresterea lui continua (...)', a explicat primarul Robu. 
Pasajul din estul extrem al Timisoarei se va construi intr-un perimetru in care acum nu exista strazi, dar se ajunge in zona Canalului Bega, aproape de strada Strandului, Bobalna, si va face parte din Inelul IV de trafic rutier urban. 
De asemenea, primarul are pe agenda urmatorilor doi ani si construirea a doua noi poduri peste Bega, in prelungirea Pasajului Jiul si in zona Solventul. Acestea vor avea patru benzi si vor fi destinate traficului rutier, dar vor fi prevazute si cu trotuare si cu piste pentru biciclete. AGERPRES 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1282 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006387 (s)