News Flash:

Mircea Geoana, audiat la DNA

27 Mai 2015
1184 Vizualizari | 0 Comentarii
geoana1
Senatorul Mircea Geoana a venit la DNA, miercuri, fiind citat pentru a fi audiat in dosarul in care Marian Vanghelie este acuzat de luare de mita pentru favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru in atribuirea unor contracte de lucrari publice ale Primariei Sectorului 5. Geoana a declarat, la iesirea de la DNA, ca a fost sa lamureasca "niste chestiuni procedurale", fara a face alte precizari despre dosar si calitatea pe care o are in cauza.
"Am venit sa lamuresc niste chestiuni procedurale, pe care le-am si lamurit", a spus Mircea Geoana la iesirea de la Directia Nationala Anticoruptie (DNA), unde a stat aproximativ 20 de minute.
Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX ca Mircea Geoana ar fi fost chemat la DNA pentru ca procurorii il suspecteaza ca ar fi primit de la Marian Vanghelie trei ceasuri, din mita care ar fi fost primita de primarul suspendat al Sectorului 5.
Potrivit surselor citate, Geoana ar fi recunoscut ca a primit de la Vanghelie cele trei ceasuri, insa a spus ca nu stia ca sunt din presupusa mita primita de edil.
Senatorul Mircea Geoana a fost citat sa se prezinte miercuri la DNA, in dosarul in care Marian Vanghelie este acuzat de luare de mita pentru favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru in atribuirea unor contracte de lucrari publice ale Primariei Sectorului 5.
Mircea Geoana a fost audiat si in 13 mai la DNA, el spunand atunci ca a fost chemat de procurori sa dea o declaratie intr-un dosar aflat in lucru, dar ca nu poate sa spuna mai mult, pentru ca este o cauza aflata in faza de urmarire penala.
Primarul suspendat al Sectorului 5 este in arest preventiv din 14 martie, in dosarul in care este acuzat de procurorii DNA de abuz in serviciu, luare de mita si spalare de bani, unele fapte fiind savarsite prin favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru in atribuirea unor contracte de lucrari publice ale Primariei Sectorului 5.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1370 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004894 (s)