News Flash:

Mai multe spitale, strazi si pasaje din Timisoara, afectate de ploaia torentiala

3 August 2016
927 Vizualizari | 0 Comentarii
inundatii in timis
Trei spitale din Timisoara, dar si alte cladiri sau institutii au subsolurile inundate din cauza unei ploi abundente care a cazut marti dimineata in municipiu, pompierii militari intervenind pentru evacuarea apei din aceste locuri. 
'Se actioneaza la Spitalul Municipal si Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii 'Louis Turcanu', Spitalul CFR, Inspectoratul Scolar, pasajul Gheorghe Lazar, Casa Tineretului, Piata 700 - sub pasajul de tren. La nivelul ISU Timis este activata grupa operativa si au fost alarmati 60 de pompieri care se aflau in timpul liber', a declarat, pentru AGERPRES, purtatorul de cuvant al ISU Timis, sublocotenent Bogdan Mutu. 
Potrivit datelor centralizate din teren, in pasaje apa a masurat circa 20-30 de centimetri, dar au fost si cazuri in care a ajuns la un metru. Circulatia in pasaje a fost restrictionata temporar, pana la degajarea apei. 
Pompierii militari au fost solicitati sa intervina in peste 90 de situatii in care este nevoie de evacuarea apei, in zonele afectate fiind trimise 32 de motopompe si electropompe. 
'In contextul fenomenelor meteorologice periculoase, ISU Timis actioneaza in orasul Timisoara si in Sannicolau Mare, Buzias, Dumbravita, in peste 90 de situatii de urgenta. Se actioneaza cu 18 motopompe, 14 electropompe si peste 90 de pompieri militari pentru degajarea apei din subsoluri, case, magazine', a aratat reprezentantul ISU Timis. 
Municipiul Timisoara s-a aflat marti dimineata, pana la ora 10,40, sub avertizare cod portocaliu de fenomene meteo imediate. Cantitatile de apa previzionate au fost 40-50 de litri pe metru patrat. AGERPRES

subsolurile inundate
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1340 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004796 (s)