News Flash:

Klaus Iohannis vine la Universitatea de Vest din Timisoara

15 Decembrie 2014
1205 Vizualizari | 0 Comentarii
Klaus Iohannis, presedintele ales al Romaniei, se va afla marti, 16 decembrie, la Timisoara. Cu aceasta ocazie, Iohannis va veni si la Universitatea de Vest. Evenimentul va avea loc marti, 16 noiembrie, de la ora 17.30, in Aula Magna a Universitatii. Inainte de turul doi al alegerilor prezidentiale, Universitatea de Vest din Timisoara a adresat o invitatie celor doi candidati, Victor Ponta si Klaus Iohannis, de a participa la o dezbatere la Timisoara, in mediul academic. Desi Iohannis a acceptat invitatia, Ponta nu a dorit sa participe. 
Asa cum a promis, Klaus Iohannis vine in 16 decembrie la Timisoara, la manifestarile prilejuite de marcarea a 25 de ani de la revolutie. Presedintele ales al Romaniei a confirmat vizita sa la Timisoara in 16 decembrie printr-o postare pe contul sau personal de faceboook, scrie ziuadevest.ro.
“Asa cum am promis, pe 16 decembrie voi lua parte la Timisoara la ceremoniile dedicate implinirii a 25 de ani de la Revolutia din 1989. Nu e simbol mai puternic si nici data mai intensa: pe 16 decembrie as vrea sa fim cat mai multi acolo si sa ne amintim de eroii nostri de la Timisoara si de faptul ca anul acesta se implineste un sfert de veac de cand ei nu mai sunt. Vreau ca acest moment sa fie un legamant ca tot ceea ce am castigat in decembrie 1989 nu vom pierde niciodata!”, a scris Klaus Iohannis pe facebook.
Klaus Iohannis a spus ca va veni la Timisoara inca de la mitingul electoral de la finalul lunii octombrie, din Parcul Rozelor din Timisoara.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1440 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006781 (s)