News Flash:

Din ciclul "Parchez ca un BOU": Si-a proptit BMW-ul langa sinele de tramvai si a blocat circulatia timp de doua ore!

14 Decembrie 2014
1293 Vizualizari | 0 Comentarii
Tramvaie blocate timp de doua ore si multi nervi pentru calatori, vineri seara, in zona Piata Traian din Timisoara. Totul, dupa ce soferul unui BMW cu numere de Caras-Severin a reusit sa-si parcheze masina astfel incat sa blocheze complet circulatia tramvaielor in zona... De aceasta data, a fost solicitata interventia Politiei.
Incidentul s-a petrecut vineri seara, in jurul orei 21.30. Un barbat din Caras-Severin a venit la Timisoara si, dupa ce si-a parcat BMW-ul pe marginea sinelor de tramvai, a intrat intr-o pensiune din zona Pietei Traian.
Barbatul nu a observat insa ca a blocat calea tramvaielor pe un sens de mers si si-a vazut linistit de treaba... Dupa doua ore, politistii trimisi in zona au reusit sa il gaseasca, scrie tion.ro.
Oamenii legii au fost legati la maini in tot acest timp, si asta pentru ca cei de la societatea Drumuri Municipale (fosta ADP), care se ocupa de ridicarea autoturismelor, isi terminasera programul de lucru, asa cu autovehiculul BMW nu a putut fi luat de pe domeniul public.
Masina este inmatriculata pe numele unei societati comerciale din Caras-Severin si politistii au fost nevoiti sa faca mai multe verificari pana cand au reusit sa ia legatura cu soferul, care a fost amendat.

tramvaie caras-severin
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1151 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005256 (s)